Αποθεώθηκε ο Μιχάλης Καραμαλάκης στον Άγιο Μύρωνα

Αποθεώθηκε ο Μιχάλης Καραμαλάκης στον Άγιο Μύρωνα

H άμεση επικοινωνία του Μιχάλη Καραμαλάκη με τους πολίτες, όπου με ειλικρίνεια περιγράφει τους στόχους που έχει θέσει η παράταξή του «Ηράκλειο, η Πόλη μας» για την επόμενη πενταετία για το Ηράκλειο συνεχίζεται.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού, βρέθηκε στον Άγιο Μύρωνα όπου η ένθερμη υποδοχή που του επεφύλαξαν κάτοικοι και καταστηματάρχες ήταν συγκινητική.

Στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία  του Αγίου Μύρωνα, όπου παρουσιάστηκαν από τους εκπροσώπους της κοινότητας αναλυτικά τα προβλήματα της περιοχής, η ανταπόκριση των δημοτών στο κάλεσμα για ανοιχτό διάλογο, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας τους  ήταν αθρόα.  

Με το πέρας της περιοδείας ο Μιχάλης Καραμαλάκης ανέφερε:  

«Ευχαριστώ θερμά, όλους όσοι βρέθηκαν σήμερα μαζί μας στο Άγιο Μύρωνα για να μας δείξουν τη στήριξή τους. Η έντονη παρουσία τους εδώ με γεμίζει χαρά αλλά και ευθύνη για την επόμενη ημέρα. Η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα μας, αποτελεί μήνυμα νίκης, μήνυμα για να συνεχίσουμε με περισσότερη τόλμη και μεγαλύτερη ένταση την προσπάθειά μας. Υπόσχομαι πως δεν θα τους απογοητεύσουμε. Στόχος μας, είναι ένας Δήμος ισόρροπα αναπτυγμένος, με διαφάνεια και αξιοκρατία, με επίκεντρο τον δημότη και τις ανάγκες του, για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, ένα Δήμο με ασφάλεια για όλους, απ' άκρη σ' άκρη του».

Update cookies preferences