Η νέα γενιά του Ηρακλείου στηρίζει έμπρακτα Μιχάλη Καραμαλάκη

Η νέα γενιά του Ηρακλείου στηρίζει έμπρακτα Μιχάλη Καραμαλάκη

Μια σπουδαία εκδήλωση πραγματοποίησε ο Υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης, στο NTORE Symposia, με τη νέα γενιά να παίρνει το λόγο και να εκφράζει ανοιχτά τα όνειρα της για το δήμο Ηρακλείου, για τον τόπο της.

Ο ζεστός χώρος στο NTORE γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, κυρίως νεολαία, που στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης αποκλειστικά για αυτή, για πρώτη φορά στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε, της δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσει ανοιχτά όλα εκείνα που την προβληματίζουν και βιώνει καθημερινά στις γειτονιές του Ηρακλείου, αλλά και όλα εκείνα που οραματίζεται και θέλει να δει να υλοποιούνται από την επομένη κιόλας των εκλογών. 

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης είχε την ευκαιρία να μιλήσει ξεχωριστά τόσο με τους νεότερους υποψήφιους του συνδυασμού που έδωσαν το «παρών» όσο και με δημότες του Ηρακλείου οι οποίοι βρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποίησε για να δηλώσουν την στήριξή τους και να εκφράσουν τις σκέψεις τους. Η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία με τους συμμετέχοντες να χειροκροτούν και να εμπιστεύονται στον Μιχάλη Καραμαλάκη το αύριο του τόπου τους. 

Με το πέρας της εκδήλωσης ο κ. Καραμαλάκης δήλωσε: 

«Είναι τιμή για εμένα να έχω συνομιλητή μου τη νέα γενιά, ανθρώπους που τα τελευταία χρόνια βλέπουν τον τόπο τους να μαραζώνει και αντιλαμβάνομαι πλήρως το πόσο στεναχωριούνται γι’ αυτό. Σήμερα είμαστε εδώ να συζητήσουμε με όλους τους νέους που διακρίνονται για την όρεξη και την αγάπη τους για τον τόπο τους, το αύριο στο Δήμου Ηρακλείου. Ένα αύριο το οποίο όλοι μαζί θα συνδιαμορφώσουμε καθώς κι εμείς επιθυμούμε εφόσον οι πολίτες μας εμπιστευτούν με την ψήφο τους να τους κάνουμε συνομιλητές. Άλλωστε, εμείς για αυτούς θα εργαζόμαστε. Σήμερα άκουσα εξαιρετικές ιδέες τις οποίες θα ήθελα να θέσω σε εφαρμογή εφόσον την Κυριακή 8, Οκτωβρίου οι δημότες Ηρακλείου μας τιμήσουν με την ψήφο τους».

Update cookies preferences