Κατάμεστες οι πλατείες σε Άγιο Σύλλα, Άγιο Βλάση και Σκαλάνι για τον Μιχάλη Καραμαλάκη

Κατάμεστες οι πλατείες σε Άγιο Σύλλα, Άγιο Βλάση και Σκαλάνι για τον Μιχάλη Καραμαλάκη

Μαζική ήταν η παρουσία των δημοτών στις περιοδείες του Μιχάλη Καραμαλάκη και των υποψηφίων του συνδυασμού «Ηράκλειο η πόλη μας», στον Άγιο Σύλλα, στον Άγιο Βλάση και στο Σκαλάνι.

Οι πλατείες και τα καφενεία και των τριών περιοχών πλημμύρισαν από κόσμο που έσπευσε να συναντήσει τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου, να του σφίξει το χέρι, να του δηλώσει την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του αλλά και ταυτόχρονα τη σιγουριά  που νιώθουν πως με τη δική του διοίκηση ο Δήμος τα επόμενα  χρόνια θα πάει μπροστά.

Ο εκπρόσωποι των τοπικών κοινοτήτων ανέφεραν αναλυτικά τα προβλήματα που χρόνια τώρα αντιμετωπίζουν οι περιοχές τους, τονίζοντας αν και βρίσκονται πολύ κοντά στο κέντρο του Ηρακλείου νιώθουν  περιθωριοποιημένοι, καθώς όπως προσέθεσαν  τα θέματα που τους απασχολούν και οι λύσεις που προτείνουν δεν εισακούγονται.

Τόσο στο Άγιο Σύλλα όσο και στον Άγιο Βλάση αλλά και στο Σκαλάνι, η ανταπόκριση των δημοτών στο κάλεσμα για ανοιχτό διάλογο  με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας τους  ήταν αθρόα.

Με το πέρας της περιοδείας ο  Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε:

«Ο Άγιος Σύλλας,  ο Άγιος Βλάσης και το Σκαλάνι, έχουν πολλά πλεονεκτήματα που οφείλουμε να διατηρήσουμε και με καινοτόμες πολιτικές να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των κατοίκων. Γνωρίζω πως όσα έχουμε μπροστά μας να κάνουμε, δεν είναι εύκολα, όμως οι δημότες πρέπει  να είναι βέβαιοι πως μπορούμε να ανταποκριθούμε και θα το κάνουμε γιατί οφείλουμε να τους δώσουμε ένα ανθρώπινο, σύγχρονο και ευρωπαϊκό δήμο. Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι βρέθηκαν σήμερα μαζί μας, που πλημμύρισαν τις πλατείες και τα καταστήματα για να μας δείξουν τη στήριξή τους».

Update cookies preferences