Μ. Καραμαλάκης: Εμείς θα εργαζόμαστε 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες τον χρόνο

Μ. Καραμαλάκης: Εμείς θα εργαζόμαστε 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες τον χρόνο

Στην Αγία Αικατερίνη και στα Σταυράκια συνεχίστηκε η ακατάπαυστη επαφή του Υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλείου, Μιχάλη Καραμαλάκη, με τους Δημότες του Ηρακλείου, για την επικαιροποίηση των προβλημάτων που τους απασχολούν με στόχο την εξεύρεση άμεσων λύσεων από την επομένη κιόλας των εκλογών, εφόσον τον εμπιστευθούν με την ψήφο τους.

Το Συνεδριακό Κέντρο του Πολιτιστικού Συλλόγου της Αγίας Αικατερίνης αλλά και τα Σταυράκια, πλημμύρισαν από κόσμο που έσπευσε να συναντήσει τον Μιχάλη Καραμαλάκη να συνομιλήσει μαζί του, για τα όσα τους απασχολούν και παράλληλα να του εκφράσουν την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και τη βεβαιότητα πως με τον δικό του τρόπο διοίκησης, ο Δήμος θα πραγματοποιήσει άλματα  προόδου.  

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά τους χώρους που πραγματοποιήθηκαν οι διαβουλεύσεις, χαιρέτησαν, αγκάλιασαν και έσφιξαν με σιγουριά το χέρι του επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας», Μιχάλη Καραμαλάκη αλλά και με τους υποψηφίους που τον συνόδευαν και τους ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας στην Αγία Αικατερίνη και στα Σταυράκια  ανέφερε:    

«Με γεμίζει χαρά αλλά και τεράστια ευθύνη η μαζική συμμετοχή των Δημοτών στο κάλεσμά μας. Όσοι υπηρετούν την αυτοδιοίκηση έχουν χρέος να στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητας, για τον κάθε πολίτη ξεχωριστά από άκρη σε άκρη του Δήμου. Στη δική μου δημαρχιακή θητεία, εφόσον με τιμήσουν οι Ηρακλειώτισσες και οι Ηρακλειώτες με την ψήφο τους, τα προβλήματα θα επιλύονται πάραυτα. Θα ασχολούμαστε με τα κακώς κείμενα του Δήμου 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο μέχρι να βρούμε λύση». 

Update cookies preferences