Πλήθος κόσμου σε Πενταμόδι και Πετροκέφαλο για τον Μιχάλη Καραμαλάκη

Πλήθος κόσμου σε Πενταμόδι και Πετροκέφαλο για τον Μιχάλη Καραμαλάκη

H άμεση και ειλικρινής επικοινωνία του Μιχάλη Καραμαλάκη με τους δημότες από άκρη σε άκρη του Δήμου Ηρακλείου, συνεχίζεται αδιάκοπα, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της Κυριακής 8 Οκτωβρίου.

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης, βρέθηκε στο Πενταμόδι αλλά και το Πετροκέφαλο, όπου κάτοικοι και καταστηματάρχες, με μεγάλη χαρά έσπευσαν να τον υποδεχτούν εκδηλώνοντας με ενθουσιασμό τη στήριξή τους ενώ παράλληλα εξήραν τις διοικητικές του ικανότητες.     

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του και στις δύο περιοχές, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας», έγινε δέκτης πολλών παραπόνων από τους δημότες για την εγκατάλειψη των κοινοτήτων τους και όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, αισθάνονται παραμελημένοι.

Με το πέρας της περιοδείας σε Πενταμόδι και Πετροκέφαλο ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε:

«Ευχαριστώ θερμά τους δημότες σε Πενταμόδι και Πετροκέφαλο για την υποδοχή που μας επεφύλαξαν. Επιβεβαιώνουν με αυτό τον τρόπο τη στήριξή τους στο συνδυασμό μας αλλά και την ανάγκη, να υπάρξει αλλαγή σελίδας στο Δήμου Ηρακλείου. Η θέση της παράταξής μας, είναι ένα ισόρροπο αναπτυγμένο Ηράκλειο, με επίκεντρο τον δημότη και τις ανάγκες του, για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, για ένα Δήμο με ασφάλεια για όλους και όλες. Ένα πραγματικά ανθρώπινο, σύγχρονο και ευρωπαϊκό Ηράκλειο».  

Update cookies preferences